loading…

Un număr de 26 de invitați la o nuntă din Pakistan, în principal copii, și-au pierdut viața astăzi după ce vehiculul în care se aflau a fost luată de o viitură provocată de căderile abundente de precipitații, au anunțat sâmbătă autoritățile, relatează AFP.

Optsprezece copii cu vârste de sub zece ani și șase femei se află printre victime, scrie Agerpres.

Vehiculul transporta 29 de prieteni și părinții unuia dintre soți când a fost luat pe sus de ape, a explicat pentru AFP un responsabil local din regiunea Khyber, district tribal frontalier cu Afganistanul, unde s-a produs accidentul.

“Operațiunile de salvare s-au încheiat. Trupurile a 26 de persoane au fost găsite”, a declarat Rahimullah Mehsud.

Trei persoane au supraviețuit și au fost spitalizate.

Condițiile de căutare în regiunea muntoasă izolată în care s-a produs accidentul au fost complicate de ploile musonice care au căzut în zonă de la începutul lunii, notează AFP.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/26-de-invitati-la-o-nunta-si-au-pierdut-viata-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-luata-de-o-viitura-26584.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/26-de-invitati-la-o-nunta-si-au-pierdut-viata-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-luata-de-o-viitura-26584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv