loading…

Jurnalistul Octavian Butuza s-a stins din viață. Trupul acestuia, fără suflare, a fost găsit aseară în mașina parcată în apropierea unui supermarket din Baia Mare.

Apropiați ai jurnalistului au spus că Octavian Butuza nu a fost de găsit încă de la primele ore ale dimineții, fapt pentru care nenumărate persoane l-au contactat telefonic, fără succes. Abia după câteva ore, un echipaj de poliție s-ar fi deplasat la locuința acestuia unde au fost găsite mai multe bilete de adio. Printre acestea se numără unul și pentru fiica sa, scrie actualmm.ro.

De asemenea, vecinii jurnalistului au spus că l-au văzut pe acesta, miercuri seara, când a plecat cu mașina de acasă și, de atunci, nu l-au mai văzut.

Ulterior, jurnalistul a fost găsit în mașina sa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. În telefon avea înregistrat un mesaj de adio.

“Sunt eu. Am fost mereu al dumneavoastră, Octavian Butuza. Aceasta e ultima înregistrare vocală. Când o ascultați, eu sunt trecut deja dincolo. Și cer iertare tuturor. Adio!”, a spus jurnalistul în înregistrare..

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-jurnalist-a-fost-gasit-mort-in-masina-sa-a-lasat-un-bilet-de-adio-26505.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-jurnalist-a-fost-gasit-mort-in-masina-sa-a-lasat-un-bilet-de-adio-26505-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv