loading…

Patru tineri au fost prinși de polițiști după o urmărire pe străzile Capitalei în timp ce conduceau o mașină furată. Mai mult, șoferul era în stare de ebrietate și nu avea permis de conducere. 

Totul s-a petrecut pe Șoseaua Olteniței. Potrivit romaniatv.net, polițiștii au văzut o mașină care mergea cu viteză și i-au făcut semn șoferului să oprească. Acesta a accelerat și a încercat să fugă. Oamenii legii au urmărit însă autoturismul. Au descoperit că înăuntru erau de fapt patru tineri, iar mașina era furată.

Mai mult, șoferul nu avea permis de conducere, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,22. La fața locului a ajuns și proprietarul autoturismului, care fusese furat cu 3 zile în urmă. Tinerii nu au recunoscut și au spus că mașina era cumpărată din târg.

Cei patru au fost duși pentru audieri la serviciul de furturi auto.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tineri-prinsi-de-politisti-in-timp-ce-conduceau-o-masina-furata-26504.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tineri-prinsi-de-politisti-in-timp-ce-conduceau-o-masina-furata-26504-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv