loading…

O tânără a fost la un pas să devină polițistă angajată din sursă externă, după ce a promovat concursul organizat de Poliție în acest sens, dar acum este cercetată pentru trei infracțiuni.

Cristina H. de 25 de ani din Suceava a vrut să obțină unul dintre posturile de agenți de poliție scoase la consurs pentru încadrarea din sursă externă, cel de la Secția de Poliție din Ipotești. Potrivit suceavanews.ro, tânăra a obținut nota 10 la proba sportivă și 9, 40 la proba scrisă, fiind admisă.

La înscriere, tânăra a prezentat o copie legalizată a permisului de conducere pe care a spus că l-a obținut în Italia. În urma verificărilor făcute, oamenii legii au descoperit că tânăra nu figura în evidențele serviciului rutier italian.

Când fata urma să depună jurământul, a aflat că s-a ales cu un dosar penal pentru fals material în înscrisuri sub semnătură privată, fals în declarații și uz de fals.

Sursă foto: suceavanews.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tanara-la-un-pas-sa-devina-politista-cu-acte-false-26530.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tanara-la-un-pas-sa-devina-politista-cu-acte-false-26530-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv