loading…

Torța olimpică a fost stinsă joi, la Rio de Janeiro, din cauza protestetelor profesorilor ce au avut loc în timpul unui marș al simbolului de la Jocurile Olimpice, informează The Guardian.

Un grup de profesori care protestează zilele acestea pentru salarii mai mari a stins, după mai multe încercări, flacăra olimpică. Protestatarii au distrus de asemenea mai multe automobile, iar autoritățile din Brazilia au răspuns cu gaze lacrimogene și spray paralizant, scrie Mediafax.

În ciuda neplăcerilor, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Jocurilor Olimpice a încercat să minimalizeze problema.

“Torța se stinge adesea și este reaprinsă. Flacăra nu se stinge niciodată”, a declarat Philip Wilkinson, purtător de cuvânt al Jocurilor Olimpice.

Flacăra olimpică a fost aprinsă în Grecia, cu 3 luni și jumătate înainte de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, programate în perioada 5-21 august. După ce a parcurs aproximativ 300 de localități din Brazilia, flacăra olimpică se află în prezent la Rio de Janeiro, destinația finală.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/flacara-olimpica-a-fost-stinsa-de-un-grup-de-protestatari-la-rio-de-janeiro-26519.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/flacara-olimpica-a-fost-stinsa-de-un-grup-de-protestatari-la-rio-de-janeiro-26519-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv