Autor:
Dan Dumitriu
| vineri, 29 iulie 2016 | 3 Comentarii
| 4180 Vizualizari

Femeia misterioasă…

Un personaj politic important ar putea fi cheia întregului scandal din jurul presupusei mite de 1 milion de euro, în care sunt implicate nume grele ale politicii românești.

Arestarea lui Bogdan Olteanu e o pată pe obrazul Băncii Naționale, dar la origine nu e altceva decât rețeaua creată în PNL în jurul lui Tăriceanu, adică o combinație de interese comerciale și ambiții politice, finanțată prin spolierea statului. Au scăpat peneliștii de aceste metehne? Ar putea să ne ofere un răspuns chiar Alina Gorghiu, asociată cu Olteanu la debutul carierelor lor. Probabil că nu vom auzi nimic din Aleea Modrogan, noul sediu al PNL…

Asta scria europarlamentarul Cristian Preda pe pagina sa personală de Facebook. La ce făcea referire? S-ar putea să fie o aluzie la faptul că în perioada 2008-2009, Alina Gorghiu, actualul co-președinte PNL era implicată într-o relație amoroasă cu Bogdan OIteanu, la aceea vreme lider marcant PNL și președintele Camerei Deputaților.

Iată cum descria un articol publicat pe România Curată relația dintre cei doi:

“Alina Gorghiu devenit în 2008 deputat în Colegiul 22 București, de pe poziția a treia, strângând puțin peste 3000 de  voturi. E drept ca Mhai Voicu, la acea vreme logodnicul duduii si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, îi desenase  un colegiu cu dedicatie special ca sa iasa fata deputat! Tabloidele romanești au acuzat-o că i-a stricat casa fostului Președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu care deși avea doi copilași cu soția sa, Cristina, a divorțat la începutul anului 2009 pentru Alina. Domnișoara Gorghiu a negat relația cu Olteanu dar paparazzii  au urmărit-o și au surprins-o la puțin timp după divorțul lui Olteanu, intrând în casa acestuia și ieșind altfel îmbrăcată sau chiar rămânând peste noapte la acesta. A doua zi, Bogdan Olteanu era avizat ca Viceguvernator al BNR, iar 4 zile mai târziu, tabloidul Libertatea anunța despăr­țirea celor doi și împăcarea Alinei cu Mihai Voicu „Mișu a fost cu Alina înainte de Bogdan. A suferit enorm omul ăsta când a fost părăsit de Alina, iar acum este în culmea fericirii. Alina s-a întors la el, întrucât e sigură că acesta vrea să o ia nevastă“.
În scurt timp, Bogdan Olteanu s-a întors la soția sa și la cei doi copii.
Alina a rămas însă nemăritată, căci nici Mihai Voicu n-a mai luat-o. Cum nici predecesorul sau, şeful PNL sector 5, n-a facut-o.” După aceste momente, Alina Gorghiu a cunoscut o ascensiune politică fulminantă, mai ales după victoria lui Klaus Iohannis, când a devenit co-președintele PNL. A intrat într-o relație statornică cu Lucian Isar, cu care va avea și un copil.

Zvonurile, confirmate ulterior au plecat de la deputatul liberal Crstian Boureanu, în vara anului 2009, când într-o ședință a unei comisii parlamentare prezidată de Alina Gorghiu, acesta a făcut-o “domnișorică”. 

CANCAN, iulie 2009: “Cristian Boureanu alimenteaza barfele despre o eventuala relatie intre Alina Gorghiu si barbatul din spatele ei, Bogdan Olteanu Deputatul Cristian Boureanu a facut-o “domnisorica” pe colega sa Alina Gorghiu, apoi a lasat impresia ca deputata liberala ar avea un amant in Parlament. Pe culoarele Parlamentului circula de ceva vreme zvonul potrivit caruia intre Alina Gorghiu si fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, ar exista mai mult decat stricta colegialitate. Mai mult, surse apropiate conducerii PNL sustin ca intre cei doi ar exista chiar o poveste de dragoste. Democrat-liberalul Cristian Boureanu a reaprins aceste zvonuri, facand afirmatii ciudate la adresa colegei sale liberale. Boureanu a cerut ieri in repetate randuri incheierea activitatii comisiei care o audia pe Ridzi, pe motiv ca DNA a inceput deja cercetarile in acest caz. Presedinta comisiei, liberala Alina Gorghiu, a replicat, precizand ca la Parlament nu au ajuns niciun fel de documente oficiale referitoare la aceasta ancheta a DNA, deci audierea lui Ridzi trebuie sa continue. Boureanu a acuzat-o pe Gorghiu de abuz si a numit-o “domnisorica”. Raspunsul liberalei nu a intarziat: “Pastrati acest termen pentru sotia dumneavoastra!”. In acel moment, democrat-liberalul i-a replicat, oarecum lipsit de eleganta: “Daca vorbim despre familie, atunci aveti grija ca vorbim despre amanti! Va aflati intr-o situatie delicata!”. Afirmatia a starnit rumoare intre membrii comisiei, unii atragandu-i atentia ca a cam sarit calul.”

Ulterior revista CIAO a publicat fotografii cu cei doi.

Tag-uri:
Mhai Voicu, Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, Domnișoara Gorghiu, Băncii Naționale, Alina Gorghiu, Aleea Modrogan, Cristian Preda, Mihai Voicu, Calin Popescu Tariceanu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/olteanu-amanta-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/olteanu-amanta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Dan Dumitriu | vineri, 29 iulie 2016 | 3 Comentarii | 4180 Vizualizari Femeia misterioasă... Un personaj politic important ar putea...

Preluat de la EVZ