loading…

În cadrul ultimului Comitet Executiv al FRF, ce a avut loc pe 22 iulie, membrii acestuia au decis să le acorde celor 24 de echipe care s-au înscris în noul sezon al Ligii 2 un nou termen în care se pot răzgândi și să treacă în Liga a 3-a, iar Farul Constanța a renunțat deja, conform Liga 2.ro.

Noul termen a expirat pe 27 iulie, însă doar o echipă a decis să renunțe la locul de Liga 2, iar alta a trimis o intenție și a cerut alte câteva zile de gândire. Farul Constanța a fost echipa care a decis să se înscrie în noul sezon al Ligii 3, în timp ce SC Bacău își pune speranța în negocierile de la finalul acestei săptămâni, altfel urmând a renunța și ea la Liga 2. În rest, dintre Șoimii Pâncota, ACS Berceni, FCM Baia Mare, FC Brașov, Unirea Tărlungeni și Metalul Reșița, cluburi cu probleme financiare, niciuna nu a dat înapoi, scrie Mediafax.

“Din păcate, nu s-au întâmplat prea multe lucruri. Adică, în ciuda faptului că recunosc că nu și-au rezolvat problemele nu au trimis nimic. A trimis Farul, și există o intenție că ar putea, luni, să facă același lucru Bacăul, să joace în Liga a 3-a. Au spus că în cursul ultimelor zile ale săptămânii au două întâlniri care decid soarta clubului și în situația în care nu se întâmplă nimic vor notifica federația că vor juca în Liga 3. În Liga 3 sunt costurile mai mici, începe peste o lună, deci mai ai timp de organizare… La Liga 3 poți să joci cu jucători amatori și sunt foarte multe echipe în acest moment care joacă în acest campionat în acest mod”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraș Brașoveanu, membru reprezentant al cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv.

În acestă nouă situație, din cele 24 de cluburi care au solicitat până pe 15 iulie, termenul limită de înscriere în campionat, să participe în Liga 2 au mai rămas doar 22 de solicitări, posibil 21. ACS Poli Timișoara a fost primită în Liga 1, Farul Constanța a trecut la Liga 3, același lucru fiind posibil și în cazul echipei SC Bacău, dacă nu găsește un ajutor de ultimă oră în acest sfârșit de săptămână.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/farul-constanta-a-renuntat-la-cererea-de-inscriere-in-noul-sezon-din-liga-a-2-a-26545.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/farul-constanta-a-renuntat-la-cererea-de-inscriere-in-noul-sezon-din-liga-a-2-a-26545-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv