loading…

Judecătorii instanței supreme au decis în această seară instituirea măsurii de arest la domiciliu pe durata de 30 de zile pentru viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu.

Decizia instanței, care a fost anunțată presei de către avocatul viceguvernatorului BNR, este executorie, dar nu definitivă, potrivit Mediafax.

Arestul la domiciliu va fi executat la locuința lui Olteanu de la Snagov.

Anterior avocatul lui Olteanu a spus că clientul său își va anunța săptămâna viitoare, luni, demisia din funcția de viceguvernator al Băncii Naționale.

Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea, după mai multe ore de audieri, fiind acuzat de trafic de influență. Potrivit procurorilor, Olteanu ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru efectuarea de demersuri pe lângă membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/decizie-de-arest-la-domiciliu-pentru-viceguvernatorul-bnr-bogdan-olteanu-26547.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/decizie-de-arest-la-domiciliu-pentru-viceguvernatorul-bnr-bogdan-olteanu-26547-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv