Autor:
Simona Ionescu
| vineri, 29 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 1019 Vizualizari

Bogdan Olteanu

Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR, este acum în arest și așteaptă să fie dus în fața instanței care va hotărî dacă doarme în această noapte acasă sau în celulă. Conducerea Bancii Naționale l-a suspendat din funcție.

În urma lui, Olteanu a lăsat BNR-ului declarația sa de avere, recent completată. N-are sume exorbitante în conturi, nici bijuterii sau ceasuri. Are o mașină din anul 2007, dar nici nu cred că avea nevoie să-și cumpere, fiindcă banca îi punea la dispoziție o limuzină.

Ceea ce frapează în declarația de avere a fostului viceguvernator este vila imensă (1.057 mp) pe care și-a făcut-o la Ghermănești – Snagov, fără a avea niciun fel de teren în proprietate.

E posibil să-l fi lăsat vreun țăran să construiască pe pământul lui, să fie un teren al BNR sau primăria sau biserica din Ghermănești (ca în cazul Videanu!) să-i fi cedat parcela necesară. Sau, poate că terenul este al soției de care e divorțat din vremea în care trăia o poveste de dragoste cu Alina Gorghiu. După ceva timp, lucrurile s-au calmat și Bogdan Olteanu, pe atunci președintele Camerei Deputaților s-a întors la fosta nevastă și la cei doi copii.

Din declarația de avere reiese clar că Olteanu nu s-a recăsătorit

cu fosta soție, așa că averea e posibil să fie trecută pe numele ei. Căci familia Olteanu locuiește într-o casă la marginea Bucureștiului și are o vilă superbă la Bran, cunoscută de toți locuitorii din zonă. Nefiind pe numele său aceste proprietăți, ele nu vor face niciodată obiectul vreunui sechestru. Dar vila din Ghermănești/Snagov, care e pe numele lui Bogdan Olteanu, sigur valorează un milion de euro.

Tag-uri:
Bogdan Olteanu, Banca Nationala, Sorin Ovidiu Vantu, Calin Popescu Tariceanu, DNA, coruptie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/olteanu-palat-casa-snagov-4-67595600-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/olteanu-palat-casa-snagov-4-67595600-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Simona Ionescu | vineri, 29 iulie 2016 | 0 Comentarii | 1019 Vizualizari Bogdan Olteanu Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR, este...

Preluat de la EVZ