loading…

Pentru remedierea unei avarii la colectorul menajer de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, zona Universității Maritime Constanța, echipele de intervenție RAJA vor bloca mâine – 30 iulie 2016, două benzi de circulație în intervalul 08.00 – 20.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

“Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, se arată într-un comunicat al RAJA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-traficul-rutier-va-fi-blocat-pe-doua-benzi-maine-pe-strada-mircea-cel-batran-26542.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-traficul-rutier-va-fi-blocat-pe-doua-benzi-maine-pe-strada-mircea-cel-batran-26542-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv