Autor:
Alexandru Toader
| vineri, 29 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 93 Vizualizari

Constantin Budescu poate îmbrăca din nou tricoul Astrei

Constantin Budescu a susținut ieri un antrenament cu Astra. După ce Dinamo și Steaua s-au arătat intersate de serviciile atacantului lui Dalyan Yifang este deja în discuții avansate cu formația lui Marius Șumudică.

Astfel, revenirea lui Budescu la gruparea din Giurgiu a devenit doar o chestiune de timp. Joi seara, jucătorul s-a pregătit alături de campioana României. Mai mult, site-ul oficial al Astrei anunță că Budescu a primit acceptul de la Dalyan Yifang – club de care aparţine – să se antreneze alături de dunăreni.

„Ploieşteanul Constantin Budescu a participat la antrenamentul de joi seară al campioanei Astra Giurgiu (desfăşurat la Ploieşti), efectuând prima şedinţă de pregătire, separat de colegii săi, deocamdată, fostul căpitan al alb-negrilor vizând reacomodarea la efort, după o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat.

Transferat la începutul anului în liga secundă din China, la Dalyan Yifang, internaţionalul român are acceptul asiaticilor de a reveni în fotbalul românesc, sub formă de împrumut, până în iarnă, cel puţin, negocierile dintre „Budi” şi Astra, pentru semnarea unui contract vizând această perioadă fiind aproape finalizate”, se arată în comunicatul postat de Astra pe site-ul oficial.Tag-uri:
Dalyan Yifang, Constantin Budescu, Astra Giurgiu, transfer, Liga 1, Marius Sumudica

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/14-sport-budescu-gsp-02-c04d1fc459-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/14-sport-budescu-gsp-02-c04d1fc459-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | vineri, 29 iulie 2016 | 0 Comentarii | 93 Vizualizari Constantin Budescu poate îmbrăca din nou tricoul Astrei ...

Preluat de la EVZ