loading…

Un bărbat de circa 30 de ani a fost grav rănit, în această după-amiază, în Arad, după ce și-a prins mâna stângă într-o presă de presat carton, ITM Arad deschizând o anchetă în acest caz.

Accidentul de muncă a avut loc la o unitate economică axată la ieșirea din municipiul Arad către comuna Șofronea, iar la fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad: un echipaj SMURD cu medic și un echipaj de descarcerare, notează Mediafax.

“Un muncitor și-a prins un braț la o presă de presat carton. În momentul sosirii celor două echipaje, au găsit un bărbat cu mâna prinsă până la nivelul cotului în presă. Prin operațiuni specifice de descarcerare, a fost tăiat cilindrul presei și îndepărtat cu depărtătorul de pe autospecială, bărbatul fiind scos după circa 40 de minute, în viață și predat către echiajul SMURD cu brațul zdrobit pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca

Bărbatul a ajuns la Spitalulul Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost introdus în sala de operații, urmând să rămână internat în secția de Chirurgie Plastică a spitalului.

Inspectorii ITM și Poliția au deschis anchete în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-ranit-grav-dupa-ce-si-a-prins-mana-intr-o-presa-de-presat-carton-26549.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-ranit-grav-dupa-ce-si-a-prins-mana-intr-o-presa-de-presat-carton-26549-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv