loading…

Două asistente medicale au ajuns la spital, în această dimineață, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, la ieșirea de pe A1, în Pitești.

Potrivit polițiștilor, în autoturism se aflau doar cele două asistente. Una dintre ele, aflată la volan, a pierdut controlul asupra mașinii, care s-a răsturnat. La fața locului au fost chemate descarcerarea și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

“Echipajul de la descarcerare nu a mai fost nevoie să intervină. La momentul când colegii mei au ajuns la fața locului, victimele fuseseră scoase din mașină de ceilalți participanți la trafic”, a declarat Daniel Bădițeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit Luminiței Paul, manager Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Argeș, victimele, cu politraumatisme, dar conștiente, au fost transportate la Spitalul Județean.

“Accidentul a avut loc pe breteaua care coboară de pe A1, în zona Podul Viilor-Pitești. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Argeș.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-o-masina-s-a-rasturnat-doua-asistente-medicale-ranite-26507.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-o-masina-s-a-rasturnat-doua-asistente-medicale-ranite-26507-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv