loading…

Unul din bărbații care au evadat, ieri, din Penitenciarul de la Buziaș, județul Timiș – Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de închisoare pentru omor – a fost prins, în această dimineața, în județul Caraș-Severin, el urmând să fie adus la IPJ Timiș pentru audieri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Timișoara, Magdalena Radu, Iulko Zoltan, bărbatul de 36 de ani, condamnat pentru omor, care evadase în cursul zilei de miercuri din Penitenciarul cu regim semi-deschis de la Buziaș, a fost prins, în această dimineață, în județul Caraș-Severin.

Acesta urmează să fie adus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, unde va fi audiat, și riscă o pedeapsă suplimentară cuprinsă între șase luni și doi ani pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

Iulko Zoltan a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce, în 2012, la Lugoj, împreună cu un complice, a bătut un bărbat până l-a omorât.

El executase aproximativ patru ani de închisoare în momentul în care a evadat împreună cu un alt deținut, Bogdan Gavril, de 25 de ani, condamnat pentru furt.

Bogdan Gavril este căutat încă de polițiști și jandarmi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/a-fost-prins-unul-dintre-detinutii-care-au-evadat-din-penitenciar-26467.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/a-fost-prins-unul-dintre-detinutii-care-au-evadat-din-penitenciar-26467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv