Autor:
Bianca Zaharescu
| joi, 28 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

Un adolescent de 15 ani a fost ARESTAT pentru că plănuia un ATENTAT în Germania

Un adolescent de numai 15 ani a fost arestat în Germania, fiind suspect că ar fi pus la cale un atentat. Autorităţile germane au găsit în locuinţa părinţilor acestuia mai multe obiecte, inclusiv cuţite, pumnale şi cartuşe, pe care le-au confiscat.

Anunţul a fost făcut de poliţia germană, scrie agenţia DPA, citată de Agerpres. Oamenii legii l-au reţinut pe adolescent marţi la primele ore, în urma unei reclamaţii.

Suspectul a fost reţinut în apropiere de Ludwigsburg, în partea de sud-vest a Germaniei. Acesta postase pe internet imagini şi ilustraţii de pe internet care indicau faptul că ar pune la cale un atac violent, spun oamenii legii. Autorităţile au găsit în apartamentul în care adolescentul locuia alături de părinţii săi, numeroase substanţe chimice şi instrucţiuni despre cum să pregătească o bombă. Mai mult de atât, se pare că tânărul ar fi avut probleme psihice.

Autorităţile germane monitorizează atent activităţile online şi nu numai, după ce două atacuri şi un masacru cu focuri de armă au fost revendicate de gruparea jihadistă ISIS, toate petrecute în sudul Germaniei.

Tag-uri:
ISIS, suspect arestat in germania, suspect de terorism germania, tanar pregatea un atentat in germania, atentate germania, atenatte bavaria, atacuri armate germania, stat islamic, gruparea jihadista isis, Ludwigsburg

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/berlin-politie-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/berlin-politie-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu | joi, 28 iulie 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari Un adolescent de 15 ani a fost ARESTAT...

Preluat de la EVZ