loading…

Sicriul cu trupul românului ucis la Nisa a fost adus, joi, în România și va fi depus la catedrala din Rovinari. Cristian Coman va fi înmormântat, sâmbătă, în Cimitirul Eroilor din Rovinari, la eveniment anunțându-și prezența și ambasadorul Franței în România.

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Coman, românul ucis în atentatul terorist de la Nisa, a fost adus, joi, la ora 15.25, în România.

Sicriul a fost preluat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București de o firmă de servicii funerare, care îl va transporta ulterior în orașul natal, Rovinari, pentru înmormântare.

Familia a apelat la o firmă de servicii funerare pentru a prelua sicriul cu trupul neînsuflețit de la București, urmând să fie depus la Catedrala din Rovinari, până sâmbătă, la ora 12.00, când va avea loc înmormântarea. Toate cheltuielile vor fi suportate de francezi. Am luat hotărârea în Consiliul Local de a acorda familiei un ajutor financiar de urgență, în valoare de 5.000 de lei. O să punem la dispoziție și o sală în care va avea loc pomana. Și-a anunțat prezența la înmormântare și ambasadorul Franței, Francois Saint-Paul”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trupul-romanului-mort-in-atentatul-din-nisa-a-fost-repatriat-26486.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trupul-romanului-mort-in-atentatul-din-nisa-a-fost-repatriat-26486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv