loading…

Simona Halep, numărul cinci mondial, s-a calificat, astăzi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, după ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova (Cehia).

Partida dintre cele două sportive a durat o oră și opt minute. Primul set al confruntării a durat doar 35 de minute, fiind controlat de la un capăt la altul de Simona Halep. Sportiva de 24 de ani a reușit un break în debutul setului și a condus, la un moment dat, cu 3-0. Pliskova a dat semne de revenire și s-a apropiat la un singur game, dar Halep a replicat imediat cu un nou break. S-a făcut 5-2, iar după un serviciu bun al sportivei din Cehia, Simona a servit și a câștigat setul, scor 6-3, scrie Mediafax.

Setul secund s-a dovedit a fi mult mai echilibrat în prima parte. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la scorul de 2-2, când Simona Halep a reușit să câștige contra serviciului. Distanța de două game-uri a fost menținută până în ultimul game, când jucătoarea din Constanța a servit pentru câștigarea setului. Așa s-a și întâmplat. Simona și-a trecut în cont și setul secund, scor 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției din Montreal.

Pentru calificare, Simona va încasa un cec în valoare de 57,690 de dolari și 190 de puncte WTA. Sezonul trecut, sportiva din Constanța a ajuns în finala turneului, dar s-a retras din pricina unor probleme medicale. În turul următor, Halep o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Svetlana Kuznetsova și Petra Kvitova.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/simona-halep-s-a-calificat-in-sferturi-la-montreal-26499.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/simona-halep-s-a-calificat-in-sferturi-la-montreal-26499-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv