loading…

Clipe de groază în plină stradă, la Timișoara, chiar într-o stație de tramvai. O femeie de 39 a fost atacată și înjunghiată în Piață Traian, sub privirile trecătorilor.

Din primele informații, se pare că atacatorul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, este chiar fostul iubit al femeii de care această s-a despărțit recent, scrie opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul înarmat cu o șurubelniță a înjunghiat-o de trei ori, după care a fugit. Femeia s-a prăbușit într-o baltă de sânge. În tot acest răstimp, mai mulți timișoreni au privit înmărmuriți scenele violente.

Oamenii au sunat la 112, iar în scurt timp la fața locului a ajuns o ambulanță, dar și poliștii care au demarat o anchetă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scene-socanta-in-plina-strada-o-femeie-a-fost-injunghiata-de-fostul-iubit-cu-o-surubelnita-foto-26492.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scene-socanta-in-plina-strada-o-femeie-a-fost-injunghiata-de-fostul-iubit-cu-o-surubelnita-foto-26492-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv