Autor:
Dodo RomniceanuSilviu Tudor | joi, 28 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 397 Vizualizari

Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu a fost adus, joi dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, cu o autospecială din Spitalul Penitenciar Rahova, unde a fost încarcerat în urmă cu șase zile. Fostul mogul a fost condamnat, din nou, săptămâna trecută, la șase ani și două luni de închisoare. Potrivit unor surse judiciare, Vântu ar fi făcut un denunţ, iar numele vehiculate ar fi ale lui Călin Popescu Tăriceanu şii Bogdan Olteanu.

Update 11:10 Din surse judiciare am aflat că Vîntu ”face parte” dintr-un dosar de trafic de influenţă, în care ar fi implicați un politician cunoscut și un bancher. Cu rezerva neconfirmării oficiale, se pare că Vântu a făcut un denunț iar numele vehiculate sunt ale fostului premier Călin Popescu Tăriceanu și Bogdan Olteanu. Vom reveni pe măsură ce vom afla alte informații oficiale.


Fostul mogul a fost condamnat, săptămâna trecută, la șase ani și două luni de închisoare în dosarul Petromservice, dosar trimis în instanță în urmă cu patru ani. Principalii colaboratori ai lui Vântu, Liviu Luca, și Octavian Țurcan, la șase ani închisoare cu executare, respectiv cinci ani și zece luni închisoare. Fostul director al Petromservice, Gheorghe Şupeală, a primit și el șase ani închisoare. De asemnea, condamnații sunt obligați să plătească despagubiri de peste 83 de milioane de euro.

În ceea ce privește prezența lui Vântu la sediul DNA de joi dimineață, acesta ar urma să fie pus sub acuzare într-un nou dosar de trafic de influenţă, în care ar fi implicat şi un politician cunoscut, susțin surse judiciare.

Știre în curs de actualizare

Tag-uri:
Sorin Oviciu Vantu, Sorin Ovidiu Vintu DNA, SOV DNA, SOV Rahova, Sorin Ovidiu Vântu Rahova

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/02-vintu-nd-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/02-vintu-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Dodo Romniceanu,  Silviu Tudor | joi, 28 iulie 2016 | 0 Comentarii | 397 Vizualizari Sorin Ovidiu Vântu Sorin Ovidiu Vântu a...

Preluat de la EVZ