loading…

Șoferul unui camion de marfă înmatriculat în România a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă din Italia, strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulație după ce și-a dat seama că a greșit drumul, relatează site-ul 20minutes.ch.

Camionul circula în urmă cu câteva zile pe autostrada A15 din Italia, care face legătura între localitățile La Spezia și Parma.

“Când a ajuns în apropiere de autostrada cu plată de la Pontremoli, șoferul a oprit vehiculul pe banda de urgență. El și-a dat seama că a greșit drumul și că trebuie să se întoarcă. Însă pentru că era presat de timp, a decis să se strecoare printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulație”, a declarat un polițist.

Acesta a difuzat o înregistrare video a manevrei efectuate de șofer, realizată cu ajutorul unei camere de supraveghere.

“Este un act care se pedepsește conform Codului Penal, întrucât pune în pericol viața automobiliștilor”, a mai subliniat acesta.

Arestat imediat, șoferul camionului înmatriculat în România este acuzat că a pus în pericol siguranța transportului, iar amenda poate atinge suma de 8.000 de euro. Șoferului i s-a retras permisul de conducere, iar vehiculul său nu va mai avea autorizația de a circula timp ce trei luni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incredibil-soferul-unui-tir-a-intors-pe-o-autostrada-din-italia-amenda-de-8-000-de-euro-foto-video-26471.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incredibil-soferul-unui-tir-a-intors-pe-o-autostrada-din-italia-amenda-de-8-000-de-euro-foto-video-26471-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv