loading…

Un incendiu a izbucnit la subsolul Palatului Parlamentului, joi dimineața, din cauza unui scurtcircuit produs în timpul efectuării unor lucrări de mentenanță la instalația electrică, flacăra fiind stinsă de pompieri, alimentarea cu energie electrică fiind oprită în cea mai mare parte din clădire.

“La Palatul Parlamentului se efectuau lucrări pentru mentenanță la instalația electrică, moment în care s-a produs un scurtcircuit la conductoarele electrice într-un canal tehnologic cu conductoare electrice, sub cota zero a clădirii. Pompierii ISU București-Ilfov din cadrul Platului Prlamentului au intervenit cu un stingăor și incendiul a fost stins. Se verifică existența și a altor focare”, au declarat oficiali ISU.

Alimentarea cu energie electrică a fost oprită în cea mai mare parte din clădire, administratorul clădirii și firma care execută lucrările urmând să stabilească ce măsuri vor lua în continuare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incident-la-palatului-parlamentului-alimentarea-cu-energie-electrica-a-fost-oprita-26473.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incident-la-palatului-parlamentului-alimentarea-cu-energie-electrica-a-fost-oprita-26473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv