loading…

Un hipermarket din orașul german Bremen a fost evacuat, aseară, în cadrul unei operațiuni antiteroriste, fiind reținut un islamist algerian care ar avea probleme psihice, relatează site-ul revistei Bild.

Mii de persoane au fost evacuate miercuri, înainte de ora 20.00 (21.00, ora României), din centrul comercial Weserpark din Bremen (nordul Germaniei), din cauza unei alerte de tip terorist.

Poliția regională a comunicat că un islamist algerian în vârstă de 19 ani avea un comportament suspect, fiind reținut de serviciile de intervenție.

Potrivit autorităților germane, tânărul ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din landul Saxonia Inferioară.

Poliția germană a vorbit de o operațiune antiteroristă, în contextul măsurilor speciale de securitate aplicate după o serie de crime și atentate.

Autoritățile germane verifică legăturile presupusului islamist algerian.

Într-un alt incident, o explozie a avut loc, miercuri după-amiază, în fața unui complex pentru înregistrarea și cazarea imigranților extracomunitari din orașul Zirndorf, în sudul Germaniei. Atacul nu s-a soldat cu victime.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/germania-alerta-terorista-intr-un-centru-comercial-suspect-algerian-retinut-26461.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/germania-alerta-terorista-intr-un-centru-comercial-suspect-algerian-retinut-26461-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv