loading…

O firmă de transport din județul Arad a fost amendată cu 8.000 de lei de către polițiștii arădeni după ce și-ar fi modificat aparatele tahograf ca să nu înregistreze toate cursele efectuate, autobuzele fiind indisponibilizate.

Potrivit polițiștilor, doi șoferi au fost opriți în trafic în timp ce efectuau curse inter-județene de transport, iar tahografele au fost modificate pentru a se putea face câte curse doreau șoferii sau firma, fără ca cineva să îi poată controla, scrie Mediafax.

“A fost depistat și oprit în trafic un autobuz condus de un bărbat de 50 de ani din Arad, care circula pe traseul Brad-Ineu, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat existența unor defecțiuni ale tahografului. Tot în trafic, însă pe traseul Holod-Ineu, a fost depistat și oprit un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un autobuz care prezenta aceleași defecțiuni. Conform O.G. 37/2007, operatorul de transport de care aparțin șoferii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 8.000 de lei, ambele autovehicule fiind indisponibilizate până la îndeplinirea condițiilor de legalitate pentru continuarea transportului”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județului Arad, Lorena Pîrvulescu.

Polițiștii arădeni atrag atenție că astfel de controale vor continua.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/firma-de-transport-amendata-dupa-ce-au-fost-gasite-autobuze-cu-tahografe-modificate-26496.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/firma-de-transport-amendata-dupa-ce-au-fost-gasite-autobuze-cu-tahografe-modificate-26496-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv