loading…

Maria Elisa Pălimaru, absolventa-mămică din județul Vaslui, care s-a clasat a treia pe județ la Bacalaureat, a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Deși concurența a fost acerbă, tânăra a fost admisă la buget, clasându-se pe locul 16 din 706 candidați, cu media 9,38.

„Nu mă așteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept și am avut la dispoziție doar o săptămână să învăț. Alegerea Facultății de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunțat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor”, a declarat, pentru Mediafax, Maria Elisa Pălimaru.

Tânăra a fost premiată recent la Piatra Neamț, de Organizația “Neamunit”, la finalul Școlii de Vară a profesorilor de istorie din România, care s-a desfășurat la Agapia.

Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru “străduința de care a dat dovadă și pentru performanța obținută la examenul de Bacalaureat”, precum și un ajutor financiar.

Maria Elisa Pălimaru a absolvit științe sociale, la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. La examenul de Bacalaureat a obținut 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie și 10 la Geografie.

Cu media 9.96, Maria Elisa Pălimaru s-a clasat a doua pe liceu și a treia la nivelul județului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/eleva-mamica-din-vaslui-a-intrat-cu-media-9-38-la-buget-la-facultatea-de-drept-din-iasi-26462.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/eleva-mamica-din-vaslui-a-intrat-cu-media-9-38-la-buget-la-facultatea-de-drept-din-iasi-26462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv