loading…

Ofițeri DGA și polițiști de frontieră desfășoară, în această după-amiaza, percheziții în Timișoara și Săcălaz pentru destructurarea unei grupări specializate în falsificarea de documente, printre suspecți numărându-se și un polițist de la Secția 2 Poliție din municipiu.

Potrivit anchetatorilor, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri DGA și polițiști de frontieră au descins, joi, în mai multe locații din Timișoara și Săcălaz, printre care și Secția 2 Poliție din municipiu, pentru destructurarea unei grupări specializate în falsificarea de documente.

Conform surselor citate, membrii rețelei falsificau pașapoarte, permise de conducere și cărți de identitate contra unor sume cuprinse între 200 și 600 de euro.

Printre suspecți se numără și un polițist al Secției 2 din Timișoara.

La finalul perchezițiilor, membrii rețelei vor fi audiați de procurorii DIICOT Timișoara.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/descinderi-la-o-sectie-de-politie-pentru-prinderea-unor-falsificatori-de-acte-26482.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/descinderi-la-o-sectie-de-politie-pentru-prinderea-unor-falsificatori-de-acte-26482-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv