Autor:
Radu AndreeaOtilia Matei | joi, 28 iulie 2016 | 2 Comentarii
| 858 Vizualizari

Poliţia a fost alertată de un angajat Agenției pentru ocuparea forței de muncă din Koln că în clădire se află o femeie înarmată.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Koln a declarat că situaţia este extrem de confuză.

Poliţiştii au evacuat personalul şi au securizat zona.

Forțele de ordine încearcă să îl găsească pe suspect, au declarat reprezentanți ai poliției pentru ziarul Express.

Ştire în curs de actualizare.


Istoria atacurilor din ultima săptămână din Germania

Un adolescent cu un topor și un cuțit a rănit cinci persoane într-un tren de lângă Würzburg, luni, 18 iulie.Atacatorul era un afgan solicitant de azil, de 17 ani, care a sosit în Germania, ca minor neînsoțit și trăia cu o familie de plasament în Ochsenfurt, la sud de Würzburg. El a strigat: „Allahu Akbar”, iar anchetatorii au găsit un steag al ISIS, pictat, în camera sa.

Un iraniano-german de 18 ani, care era obsedat de crime în masă, a împușcat mortal nouă persoane în Munchen, vineri, înainte de a se sinucide, atunci când polițiștii s-au apropiat de el. Atacatorul, pe numele său Ali David Sonboly, era fiul unui refugiat iranian care a sosit în Germania în anii 1990.

Un sirian de 21 de ani, care era solicitant de azil, a ucis o femeie cu o macetă, și a rănit alte două persoane, înainte de a fi arestat în orașul Reutlingen din sudul Germania, duminică, 24 iulie. Victima era o femeie poloneză însăcinată. Poliția a spus că nu par să fie indicii că ar fi vorba de un atac terorist, atacatorul cunoscându-și victima.

Un sirian s-a aruncat în aer și a rănit 12 persoane, la intrarea în zona unui festival de muzică în orașul german Ansbach, tot aseară. Tânărului de 27 de ani i-a fost refuzată acordarea de azil, în urmă cu un an, și a avut mai multe tentative de sinucidere. Se pare că dispozitivul pe care îl avea a explodat, dar nu este clar deocamdată dacă el voia să se arunce în aer sau să-l planteze undeva, pentru a face cât mai multe victime, scrie prsa internațională.

Tag-uri:
atac la koln, atac germania, atac terorist koln, amenintati cu pistol, atacuri gemania, birou al forţei de muncă din Germania, atac germania koln, atentat terorist, atentat terorist germania, germania atentat, angela merkel, angela merkel refugiati, atac armat germania

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/g1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/g1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Andreea,  Otilia Matei | joi, 28 iulie 2016 | 2 Comentarii | 858 Vizualizari Poliţia a fost alertată de un...

Preluat de la EVZ