Autor:
Anca Simionescu
| miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 209 Vizualizari

Laura Bretan

În semifinalele America’s Got Talent, adolescenta de origine română a interpretat cu un imens succes un cover al ariei „The Prayer“. Laura este FAVORITĂ la marele premiu!

Laura Bretan a uluit ieri publicul și juriul american în semifinalele America’s Got Talent. Câştigătoarea ultimului sezon „Românii au talent”, în vârstă de 13 ani, stabilită în Statele Unite, a ridicat în picioare audienţa la capătul unui moment artistic incredibil, în care a interpretat un cover al ariei „The Prayer“, făcută celebră de duetul Celine Dion – Andrea Bocceli.

“Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine”, a exclamat producătorul TV Simon Cowell.

Considerată una dintre principalele favorite la câştigarea acestui sezon „America’s Got Talent”, adolescenta de origine română ar putea intra în posesia unui cec în valoare de un million de dolari.

“Doamne, după jumătatea cântecului te-ai transformat în altă persoană. De unde vine această voce? Eşti atât de incredibilă şi atât de puternică”, a declarat şi cântăreaţa Melanie Brown, membră a juriului şi cea care a la audiţii a apăsat celebrul “golden buzz” (butonul auriu n.r.) şi a trimis-o pe Laura Bretan direct în semifinale.

Laura Bretan locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago, iar adolescenta în vârstă de 13 ani s-a aflat printre cei 12 concurenţi care au evoluat marţi seară pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, pentru a deschide primele gale live din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”America’s Got Talent”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC. În ultimul sezon al emisiunii de talente din România, Laura a participat îndemnată de către bunicul său, care a murit în urmă cu un an. În luna iunie, copila câștiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

Laura Bretan e foarte modestă

”De necrezut. Tremur şi acum. E incredibil modul în care cu cât cântecul devine mai deficil, cu atât tu devii mai bună”, a adăugat un alt membru al juriului, top-modelul Heidi Klum.

Laura Bretan a mulţumit juriului pentru declaraţiile elogioase: ”Laudele voastre înseamnă foarte mult pentru mine. Să mă aflu aici, în această seară, înseamnă foarte mult”, a spus adolescenta cu ochii plini de lacrimi. Fanii emisiunii pot să voteze până miercuri dimineaţă la ora locală 06.00 prin intermediul aplicaţiei ”America’s Got Talent”, pe site-ul NBC.com, pe pagina de Facebook a emisiunii, dar şi prin telefon. Rezultatele vor fi anunţate miercuri seară, la ora locală 19.00.

Tag-uri:
Laura Bretan, Got Talent, Dolby Theatre, Los Angeles, The Prayer, Simon Cowell, Melanie Brown, Golden Buzzer, Heidi Klum, Howie Mandel, Statele Unite, Celine Dion, Andrea Bocceli, Laurei Bretan, laura bretan

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/laura-bretan-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/laura-bretan-465x390-300x250.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Anca Simionescu | miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii | 209 Vizualizari Laura Bretan În semifinalele America’s Got Talent,...

Preluat de la EVZ