loading…

Șeful unei unități a grupării teroriste Ansar Dine din Mali a fost arestat marți de către forțele speciale în apropiere de localitatea Nampala, în centrul țării, unde 17 militari malieni au murit recent într-un atac, potrivit Le Figaro online.

“Forțele noastre speciale l-au prins marți, în jurul orei locale 16.00, pe Mahmoud Barry, zis Abou Yehiya”, unul dintre cei mai impotanți lideri ai grupării Ansar Dine Macina, a afirmat un ofițer din cadrul Securității Statului, în noaptea de marți spre miercuri.

Informația a fost confirmată de mai multe surse din cadrul securității, care au precizat că individul, de naționalitate maliană, este “emirul” unității combatante a grupării Ansar Dine du Macina. Acesta va fi transferat la Bamako, potrivit acelorași surse.

Potrvit unui ofițer din cadrul Securității Statului, acesta a luat parte la mai multe atacuri împotriva pozițiilor forțelor armate maliene, din 2015 până în prezent.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/seful-unei-unitati-a-gruparii-teroriste-ansar-dine-din-mali-a-fost-arestat-26415.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/seful-unei-unitati-a-gruparii-teroriste-ansar-dine-din-mali-a-fost-arestat-26415-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv