loading…

O școală a fost vandalizată de un grup de romi care au lăsat în urmă un dezastru. Aceștia au spart geamurile, sobele și băncile în care învață copiii, iar când i-au văzut pe jurnaliști că filmează dezastrul lăsat de ei, au sărit la bătaie. Primarul a intervenit și el, pentru a-i salva pe ziariști.

Școala din Valea Cheii, județul Vâlcea, a fost vandalizată imediat după ce a început vacanța. Geamurile au fost sparte, burlanele care evacuează apa pluvială rupte, iar înăuntru totul arată ca după război. Totul a fost distrus iar obiectele din metal au fost vândute la fier vechi.

Primarul comunei susține că școala a fost distrusă de copiii romi. De cum i-au văzut pe jurnaliști că filmează, țiganii au sărit la bătaie.

În școala cu clasele unu – opt și grădiniță învață în jur de 50 de copii de etnie romă. Pentru că toți sunt minori, elevii nu pot fi trași la răspundere. Au fost amendați părinții în loc, încă nu au plătit sancțiunile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scoala-vandalizata-de-tigani-totul-arata-ca-dupa-razboi-26434.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scoala-vandalizata-de-tigani-totul-arata-ca-dupa-razboi-26434-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv