loading…

Terorismul islamist a ajuns în Germania, iar politicienii trebuie să abordeze temerile populației germane în legătură cu securitatea și imigrația, a declarat Horst Seehofer, premierul landului german Bavaria, citat de agenția de știri Reuters.

“Fiecare atac, fiecare act terorist, este cu mult prea mult. Terorismul islamist a ajuns în Germania,” a spus Seehofer, premierul landului Bavaria, unde au avut loc trei din cele patru atacuri din ultima săptămână.

În ultima săptămână, Germania a fost scena a patru atacuri, dintre care trei comise de solicitanți de azil și două revendicate de gruparea teroristă Stat Islamic. Peste un milion de refugiați au ajuns în Germania în ultimul an, mulți dintre ei provenind din zone de conflict din Afganistan, Siria și Irak.

Seehofer, unul dintre cei mai vocali critici ai politicilor privind refugiați implementate de Angela Merkel, este de părere că Guvernul ar trebui să revină asupra deciziei de a interzice deportarea imigranților infractori în zone de conflict.

“Trebuie să reconsiderăm modul în care vom trata aceste persoane, în special dacă prin comportamentul lor încalcă legea sau dacă reprezintă un pericol,” a declarat Seehofer pentru cotidianul Muenchner Merkur.

Thomas Strobl, ministrul de Interne al landului Baden-Wuerttembuerg, a cerut de asemenea înăsprirea măsurilor privind imigranții.

“Numărul din ce în ce mai mare de imigranți a coincis cu o creștere a numărului de infracțiuni comise de acest grup de persoane,” a declarat Strobl, care a adăugat că acest lucru nu ar trebui să aibă drept rezultat extinderea suspiciunilor asupra tuturor refugiaților.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/premierul-bavariei-avertizeaza-asupra-pericolului-reprezentat-de-terorismul-islamist-in-germania-26413.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/premierul-bavariei-avertizeaza-asupra-pericolului-reprezentat-de-terorismul-islamist-in-germania-26413-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv