loading…

A fost Panică pe autostrada Arad-Timișoara în cursul serii de luni după ce șoferii au văzut o mașină a poliției a circulat pe contrasens.

Potrivit ziuadevest.ro, autoturismul Poliției Române cu indicativul AR 173 a mers pe contrasens de la Arad spre Timișoara cu girofarul în funcțiune. Șoferii, șocați că s-au trezit cu mașina Poliției care venea cu aproximativ 100 de kilometri la oră pe contrasens în fața lor, pe banda de urgență, au fost în mare dificultate: în mod normal un șofer are obligația să tragă imediat pe dreapta când vede o mașină de Poliție cu girofarul în funcțiune. Însă, în acest caz, dacă ar fi aplicat cerința legală, ar fi trebuit să oprească exact în fața mașinii de Poliție, care venea cu viteză spre ei.

În timpul cursei pe contrasens a autoturismului Poliției române, traficul s-a desfășurat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii Arad-Timișoara. Aparent, nici o eventuală urgență nu a justificat această cursă periculoasă a mașinii Poliției.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/panica-pe-autostrada-o-masina-a-politiei-a-circulat-pe-contrasens-26419.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/panica-pe-autostrada-o-masina-a-politiei-a-circulat-pe-contrasens-26419-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv