loading…

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Nicolo Napoli, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că își dorește câștigarea campionatului, dar că obiectivul fixat de conducere este intrarea în play-out.

Dacă mă întrebați pe mine, obiectivul meu este câștigarea campionatului! Obiectivul echipei este intrarea în play-out. Rămâne să vedem dacă vom putea. Noi începem campionatul din etapa a doua și ne dorim să debutăm cu dreptul. Jucăm cu o echipă care câștigat în prima etapă, care are un antrenor experimentat, care a adus mulți jucători buni. Nu va fi un meci ușor, dar noi jucăm pe teren propriu și trebuie să câștigăm“, a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că regula jucătorului Under21 va afecta mai multe echipe: „Folosirea unui jucător Under21 va fi o problemă pentru aproape toate echipele nu doar pentru noi. Noi avem trei juniori talentați, încercăm să-i ajutăm să crească și să joace cât mai bine. Dacă așa a decis Federația, nu avem ce face, vom respecta regula. Până pe 3 august, s-ar putea să mai aducem încă un junior.“

Napoli s-a arătat deranjat de problema legată de cea de-a 14 echipă care va juca în acest sezon în Liga I.

Nu e posibil să treacă de-acum două etape și să nu știm toate echipele din Liga I. În România se vorbește foarte mult și se face foarte puțin. Normal mi se pare ca o echipă aflată în insolvență sau faliment să nu aibă ce căuta în prima ligă“, a adăugat Napoli.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/nicolo-napoli-csm-politehnica-iasi-obiectivul-meu-este-castigarea-campionatului-26443.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/nicolo-napoli-csm-politehnica-iasi-obiectivul-meu-este-castigarea-campionatului-26443-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv