Autor:
Bianca Zaharescu
| miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei românce stabilite în Germania, stat sub numele TERORII

O româncă stabilită în Germania mărturiseşte că locuitorilor le este efectiv frică să mai circule cu mijloace de transport în comun şi aleg să evite spaţiile aglomerate, în urma atacurilor din ultimele zile. De asemenea, la evenimentele publice iau parte tot mai puţini spectatori, scrie Mediafax.

Mihaela este o româncă stabilită într-un oraş din Germania, situat la numai 50 de kilometri de Munchen. Românca povesteşte că numeroasele atacuri comise pe teritoriul german în ultima săptămână nu sunt o surpriză pentru nimeni, teroarea fiind uşor uşor instalată în urma atrocităţilor petrecute în alte state.

”După ce am văzut necazurile din Franţa şi Turcia mă gândeam cu spaimă că putem fi şi noi în situaţia lor. Oamenii evită acum, mai mult ca niciodată, să circule cu metroul şi cu alte mijloacele de transport în comun în care s-ar putea produce o astfel de tragedie. Totodată, o prietenă de origine germană îmi spunea că nu va participa în niciun caz la Oktoberfest. Sunt în asentimentul ei. Oamenii evită evenimentele de amploare, iar frica unui nou atac este iminentă”, a spus Mihaela, care are 34 de ani.

Ea este de părere că la originea acestor atacuri nu stau musulmanii, ”ci persoane care nu au nicio credinţă, niciun Dumnezeu” şi consideră că situaţia în Germania, inclusiv din punct de vedere economic, s-a înrăutăţit după primirea refugiaţilor.

”Germania nu mai este ţara care a fost după ce a primit valul de refugiaţi, iar condiţiile nu mai sunt aceleaşi. Înainte, în şcoli nu era mizerie, iar părinţii nu erau puşi în situaţia să cotizeze pentru renovări sau alte necesităţi. Serviciile în sănătate sunt tot mai puţin decontate, iar, de exemplu, când se strică un drum durează tot mai mult până se repară. Cu alte cuvinte, ne mişcăm mai greu, pentru că îi ducem în spate”, a afirmat Mihaela.

De situaţia privind refugiaţii este acuzată şi cancelarul german Angela Merkel, unii cetăţeni fiind de părere că ”trăieşte într-un palat, înconjurată de bodyguarzi şi nu vede ce este în stradă şi cât muncesc oamenii de rând”, declară Mihaela.

Mihaela este din Alba Iulia şi locuieşte în Germania de câţiva ani. În ciuda faptului că siguranţa sa ca locuitor al Bavariei este pusă în pericol la fiecare pas, românca nu se gândeşte să părăsească locul în care a mers în căutarea unui trai mai bun.

Amintim că în decurs de numai o săptămână, pe teritoriul Germaniei au fost comise nu mai puţin de 5 atacuri: un psihopat a măcelărit la propriu, cu toporul, mai mulţi oameni într-un tren, un altul a împuşcat mortal 9 oameni în plină stradă la Munchen şi a rănit alţi peste 20. Duminică seară un refugiat sirian s-a aruncat în aer, rănind astfel 12 persoane, un altul a omorât o femeie cu o macetă, iar în data de 26 iulie un medic a fost împuşcat mortal într-un spital din Berlin.

Tag-uri:
romanca stabilita in germania, atacuri germania, teroare germania, terorism germania, atac munchen, atac berlin, ISIS, stat islamic, jihadistii, angela merkel

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/4a18c260-63ed-44ca-8830-1ba13ed4fe90-v0-h-32179700-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/4a18c260-63ed-44ca-8830-1ba13ed4fe90-v0-h-32179700-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Bianca Zaharescu | miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei românce stabilite în Germania,...

Preluat de la EVZ