loading…

Fostul impresar Ioan Becali le-a cerut astăzi magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 să îl elibereze condiționat din închisoare, susținând că este bolnav și nu vrea să moară în penitenciar.

Ioan Becali a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea Penitenciarului Jilava, după ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani și 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Avocatul lui Ioan Becali a susținut în sala de judecată că fostul impresar a îndeplinit fracția din pedeapsă pentru a fi eliberat din închisoare și are probleme medicale, fiind internat de mai multe ori în spital.

“Ioan Becali a fost internat de mai multe ori în spital public, are multe probleme de sănătate, are nevoie de îngrijiri medicale. A avut parte de 14 recompense, din care 3 permisii, restul suplimentare drept la pachet și vizită. În timpul permisiilor a dovedit că respectă comunitatea. În luna martie, a avut o permisie de 5 zile”, a declarat avocatul.

“Nu vreau să mor în penitenciar! Vreau să mor în brațele familiei!”, a spus și Ioan Becali în instanță.

Instanța a rămas în pronunțare pe cererea de eliberare condiționată în cazul lui Ioan Becali.

Fostul impresar se află încarcerat la Penitenciarul Jilava, după ce a stat aproape doi ani la Penitenciarul Poarta Albă, timp în care a făcut trei cereri de eliberare condiționată, toate fiind însă respinse de instanțele din Constanța.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ioan-becali-cere-eliberarea-pe-motive-medicale-nu-vreau-sa-mor-in-penitenciar-26422.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ioan-becali-cere-eliberarea-pe-motive-medicale-nu-vreau-sa-mor-in-penitenciar-26422-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv