loading…

John W. Hinckley va fi eliberat dintr-un centru psihiatric penitenciar la peste 35 de ani după ce a încercat să îl asasineze pe președintele SUA Ronald Reagan, conform deciziei unei instanțe federale, relatează ziarul The Washington Post.

John W. Hinckley jr. a încercat să îl asasineze pe Ronald Reagan și a împușcat alte trei persoane pe 30 martie 1981.

Hinckley, în vârstă de 61 de ani, nu mai reprezintă nicio amenințare și va fi eliberat pentru a locui cu mama lui în orășelul Williamsburg (statul Virginia).

Deținutul va fi eliberat pe 5 august, va fi supus monitorizării și tratamentului, a declarat judecătorul districtual Paul Friedman.

Hinckley avea 25 de ani când i-a rănit prin împușcare pe președintele Ronald Reagan, pe purtătorul de cuvânt prezidențial James Brady, pe agentul Secret Service Tim McCarthy și un polițist, Thomas Delahanty.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/individul-care-a-incercat-sa-il-asasineze-pe-ronald-reagan-va-fi-eliberat-dupa-35-de-ani-de-inchisoare-26440.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/individul-care-a-incercat-sa-il-asasineze-pe-ronald-reagan-va-fi-eliberat-dupa-35-de-ani-de-inchisoare-26440-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv