loading…

Al doilea specialist care a pus materialele pirotehnice în clubul Colectiv, rănit în urma incendiului, este audiat astăzi la Parchetul General, acesta urmând să fie pus sub învinuire, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Cauza a fost disjunsă în ceea ce îl privește Marian Moise, pirotehnistul care a fost rănit în urma incendiului, astfel că acesta a ajuns audieri la audieri pentru a lua la cunoștință acuzațiile, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Bărbatul era angajat al firmei care a montat artificiile din club pentru concertul din seara de 30 octombrie 2015, când a izbucnit incendiul.

Procurorii de la Parchetul General au trimis în judecată dosarul “Colectiv” în luna aprilie, patronii clubului și reprezentanți ai firmei de la care proveneau artificiile folosite în Colectiv, fiind judecați de magistrații de la Judecătoria Sectorului 4.

Alin Anastasescu, Paul Gancea, Costin Mincu, cei trei proprietari ai clubului Colectiv, dar și Daniela Niță, Cristian Niță și Viorel Zaharia, reprezentanți ai firmei de la care erau artificiile din Colectiv sunt în prezent cercetați sub control judiciar, acuzațiile fiind de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În urma incendiului izbucnit la data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv din Capitală au murit 64 de persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incebdiu-colectiv-pirotehnistul-ranit-in-colectiv-audiat-la-parchetul-general-26418.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incebdiu-colectiv-pirotehnistul-ranit-in-colectiv-audiat-la-parchetul-general-26418-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv