loading…

Traficul rutier este blocat, la ora transmiterii aceste știri, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Capitală, între strada Banu Manta și strada Maltopol, după ce un autoturism a luat foc în mers, pompierii intervenind la fața locului cu două echipaje de stingere, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

“Este vorba despre un autoturism marca Opel care a luat foc în timp ce se afla în mers, la intersecția Nicolae Titulescu cu Banu Manta, circulația fiind deviată”, au declarat pentru Mediafax oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Traficul rutier de pe pasajul Basarab a fost deviat pe strada Banu Manta. Traficul este restricționat pe Bilevardul Nicolae Titulescu, între strada Banu Manta și strada Maltopol, anunță Poliția Rutieră.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că nu sunt persoane rănite, la fața locului intervenindu-se cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/capitala-o-masina-a-luat-foc-in-mers-trafic-rutier-blocat-26425.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/capitala-o-masina-a-luat-foc-in-mers-trafic-rutier-blocat-26425-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv