Autor:
Ana Petrescu
| miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Liderul organizației PNL București, Cristian Bușoi a negat vehement acuzațiile de pagiat legate de lucrarea sa de doctorat. Liberarul a spus că va folosi toate căile legale pentru a dovedi că acuzațiile sunt nefondate.

Bușoi a mai adăugat că lucrarea sa de doctorat este o teză corectă la care a muncit foarte mult, respectând toate criteriile Universităţii “Victor Babeş” din Timişoara, iar subiectul lucrării este unul original. Liberalul a spus că nu a plagiat din scrierile lui Andrei Țăranu și Alinei Mungiu-Pippidi, citându-i pe autori pe tot parcursul lucrării. De asemenea, Bușoi a negat acuzații conform cărora s-ar fi autoplagiat. 

“Sunt în domeniul sănătăţii – cel puţin în ultimii 25 de ani – sute, poate mii de lucrări de doctorat. Din miile de lucrări de doctorat care s-au susţinut în România în ultimii ani, singura lucrare care este analizată şi acuzată este lucrarea mea legată de politici publice în sănătate. Lucrarea nu este plagiat şi o spun fără teamă, pentru că văd că presa a întrebat dacă o să răspund ca dl Negoiţă, că nu-mi pasă. Eu nu pot şi nu vreau să spun că nu-mi pasă, că mă doare în başcheţi, pe mine chiar m-ar durea ca acest lucru să fie pus într-un mod incorect şi pentru că lucrarea mea este chiar una corectă, la care am muncit foarte mult. Nu aduc acuzaţii, nu vreau să mă victimizez, nu pornesc discuţii publice, dar vreau să anunţ că mă voi lupta legal şi public pentru a dovedi că acuzaţiile sunt netemeinice şi false. (…) Acuzaţia de plagiat este o ticăloşie şi cred că faptul că nu i-am răspuns până acum poate într-un fel prin tăcere i-am hrănit existenţa”, a explicat, într-o conferinţă de presă, Cristian Buşoi. Tag-uri:
Cristian Busoi, plagiat, acuzații plagiat, PNL București, Alina Mungiu-Pippidi, Andrei Țăranu, teză de doctorat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cristian-busoi-nu-renunta-la-ideea-unui-mega-spital-in-bucuresti-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cristian-busoi-nu-renunta-la-ideea-unui-mega-spital-in-bucuresti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Liderul organizației PNL București, Cristian Bușoi a...

Preluat de la EVZ