loading…

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, consideră că există șanse ca magnatul republican Donald Trump să câștige scrutinul prezidențial din noiembrie, informează cotidianul USA Today.

Întrebat dacă și-l imaginează pe Donald Trump președinte, Barack Obama a răspuns: “Orice este posibil”.

“Specificitatea democrației este că, înainte de închiderea urnelor, înainte ca poporul american să se pronunțe, să nu știm rezultatul”, a declarat Barack Obama.

Într-un interviu precedent, Barack Obama respingea cu fermitate discursul de campanie al lui Donald Trump, explicând că are așteptări din partea electoratului american. “Sunt destul de încrezător că majoritatea covârșitoare a americanilor preferă un tip de mesaj politic care să ne alimenteze speranțele, nu temerile”, spunea atunci Obama.

Donald Trump este candidatul republican la președinția SUA și o va avea ca adversară în tabăra democrată pe Hillary Clinton. Cei doi candidați au scoruri aproape egale în sondajele de opinie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barack-obama-nu-exclude-posibilitatea-ca-donald-trump-sa-devina-presedinte-al-sua-26430.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barack-obama-nu-exclude-posibilitatea-ca-donald-trump-sa-devina-presedinte-al-sua-26430-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv