Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 436 Vizualizari

Sursă foto: Al Jazeera/YouTube

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o tabără de refugiați din Franța, unde, un ofițer de poliție râde și își bate joc de o imigrantă care încearcă să își salveze puținele bunuri pe care la mai are din tabăra care urma să fie demolată, informează The Independent.

Incindentul a avut loc chiar în centrul Parisului, unde, polițiști înarmați până în dinți evacuau o tabără de imigranți. Aici se adăposteau aproximativ 1400 de persoane, iar mulți dintre aceștia nu au avut timp să-și salveze lucrurile.

Un jurnalist aflat la fața locului, a filmat încercările disperate ale unei femei care voia să-și salveze obiectele personale, însă, un jandarm a strigat la ea, oprind-o: „Eu dau ordine aici! Pleacă!”. Femeia a încercat să găsească sprijin în persoana unei femei polițist, însă nici aceasta nu s-a oferit să o ajute. Ba mai mult, femeia din tabără a fost bruscată de un poliţist, aşa cum se poate observa în înregistrarea video publicată pe pagina de FacebookAl Jazeera.

Atitudinea ostilă a francezilor vine pe fondul valului de violenţe care a lovit hexagonul şi întreaga Europă, violenţă în numele grupării Stat Islamic. Cel mai grav atentat care a paralizat Franţa a avut loc la Nisa, unde, un cetăţean francez de origine tunisiană a ucis 84 de persoane, lovindu-i din plin cu un camion de 19 tone, în timp ce aceştia sărbătoreau Căderea Bastiliei, ziua naţională a statului francez.

Un alt atac înfiorător care a şocat întreaga lume, a avut loc în Saint-Etienne-du-Rouvray, unde, un preot a fost decapitat în biserică, iar măicuţele au fost obligate să privească execuţia. La scurt timp, atacul a fost revendicat de gruparea Daesh.

Tag-uri:
preot decapitat, atentat nisa, jandarmii, bruscheaza imigrantii, tabara imigranti demolata, refugiati evacuati, tabara refugiati paris demolata, autoritatile nu au mila fata de imigranti, imigranti franta, daesh, is, stat islamic

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/gendarme-refugee-france-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/gendarme-refugee-france-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | miercuri, 27 iulie 2016 | 0 Comentarii | 436 Vizualizari Sursă foto: Al Jazeera/YouTube Imagini revoltătoare au fost...

Preluat de la EVZ