loading…

Un taxi a fost distrus astăzi după ce a ars ca o torță după impactul cu o altă mașină. Evenimentul a avut loc în Suceava după ce șoferul taxiului nu s-a asigurat corespunzător într-o intersecție și a intrat în plin într-un autoturism, care circula regulamentar.

În urma impactului violent, cele două autoturisme au fost aruncate la câțiva metri unul de altul, iar taxiul, care era dotat cu o instalație GPL, a luat foc. Autoturismul care circula regulamentar s-a răsturnat chiar în mijlocul intersecției.

Potrivit informatiata.ro, șoferul de pe taxi a reușit să iasă la timp din mașină și a încercat împreună cu trecătorii să stingă autoturismul cuprins de flăcări cu stingătoare auto, însă în zadar. În zonă au ajuns pompierii de la ISU Suceava, care au stins flăcările.

Șoferul care circula regulamentar, un bărbat de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital după ce a făcut atac de panică.

Polițiștii au deshis o anchetă în acest caz.

Sursă foto: informatiata.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-ciocnire-violenta-in-intersectie-un-taxi-a-luat-foc-o-alta-masina-s-a-rasturnat-galerie-foto-26431.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-ciocnire-violenta-in-intersectie-un-taxi-a-luat-foc-o-alta-masina-s-a-rasturnat-galerie-foto-26431-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv