loading…

Acum 76 de ani, pe 27 iule 1940, Bugs Bunny, cel mai iubit iepure animat, curtenitor, inteligent și șarlatan, cel care a devenit cel mai popular personaj de la Warner Bros, și-a făcut prima apariția oficială pe marile ecrane, în filmul “A Wild Hare”, relatează cbsnews.com.

Iepurele excentric și abil Bugs Bunny le-a eclipsat pe Ciocănitoarea Woody sau pe Daffy Duck. El nu era într-o ureche, era doar aventuros din fire, pur și simplu n-avea teamă de vânători: astfel l-au imaginat regizorul Tex Avery și ilustratorul Virgil Ross în “A Wild Hare”. Bugs Bunny, spuneau creatorii lui, trebuie să fie iepure sarcastic, să ronțăie morcovi, egocentric și înfumurat.

Bugs Bunny este un iepure fictiv ce apare în seriile animate Looney Tunes și Merrie Melodies create de Leon Schlesinger Productions, ce a devenit, în 1945, Warner Bros. Cartoons. El rămâne unul din cele mai populare personaje de desene animate din lume. În 2002, el a fost numit de TV Guide “cel mai bun personaj de desene din toate timpurile”.

În prezent, Bugs Bunny este mascota fraților Warner (Warner Brothers).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/76-de-ani-de-la-aparitia-lui-bugs-bunny-what-s-up-doc-26444.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/76-de-ani-de-la-aparitia-lui-bugs-bunny-what-s-up-doc-26444-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv