loading…

Aproximativ 150 de imigranți, în principal din Afganistan și Pakistan, au inițiat ieri greva foamei în Serbia, la frontiera cu Ungaria, cerând să li se permită trecerea în Uniunea Europeană, informează site-ul agenției Reuters.

Imigranții au pornit zilele trecute de la Belgrad și s-au stabilit pe câmp, la circa 100 de metri de gardul construit de Ungaria la frontiera cu Serbia.

“Ni se aduce mâncare, dar nu va mânca nimeni atât timp cât frontiera este închisă; vom sta aici până când Ungaria va deschide frontiera”, a declarat Abdul Malek, un imigrant afgan în vârstă de 40 de ani.

Ministrul sârb al Afacerilor Sociale, Aleksandr Vulin, a declarat că autoritățile nu vor tolera dezordinea. Imigranții au dat asigurări că vor protesta în mod pașnic.

“Le-am oferit cazare și tot ceea ce au nevoie, dar nu vom tolera nimic care ar perturba ordinea publică”, a declarat Vulin.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/zeci-de-imigranti-au-intrat-in-greva-foamei-in-serbia-la-frontiera-cu-ungaria-26380.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/zeci-de-imigranti-au-intrat-in-greva-foamei-in-serbia-la-frontiera-cu-ungaria-26380-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv