loading…

Doi generali, detașați în Afganistan, au fost reținuți la Dubai, în urma tentativei de lovitură de stat din Turcia, informează postul CNN Turk, citat de site-ul agenției Reuters.

Potrivit surselor diplomatice, cei doi generali au fost identificați drept generalul-maior Cahit Bakir, comandantul forțelor turce din Afganistan aflate sub comanda internațională a Organizației Tratatului Nord-Atlantic(NATO), și comandantul de brigadă, Sener Topuc, care supravegheaza distribuirea ajutorului umanitar pe teritoriul Afganistanului.

Cei doi oficiali militari au fost aduși în Turcia, marți dimineața.

Bilanțul tentativei de lovitură de stat din Turcia este de 246 de morți.

Autoritățile caută să depisteze militari care au luat parte la tentativa de lovitură de stat. Aproximativ 3000 de militari au fost reținuți, printre aceștia se numără și oficiali de rang înalt.

Luni, au fost arestați șapte militari implicați în atacul asupra hotelului din stațiunea Marmaris unde era cazat președintele Recep Tayyip Erdogan în timpul tentativei de lovitură de stat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-doi-generali-arestati-in-dubai-in-cadrul-investigatiei-privind-lovitura-de-stat-esuata-26397.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-doi-generali-arestati-in-dubai-in-cadrul-investigatiei-privind-lovitura-de-stat-esuata-26397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv