Autor:
Georgeta Petrovici
| marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 101 Vizualizari

Cinci tone de brânză și cașcaval realizate din lapte infestat au fost sechestrate la Arad, după ce s-a descoperit că material primă nu a fost supusă analizelor.

Altfel, brânza și cașcavalul care ar fi ajuns în magazinele alimentare din toată România. Cele 5.000 de kilograme de lactate  au fost oprite de la consum și sechestrate, în Arad. Reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Arad spun că laptele din care erau preparate acestea nu era curat, însă refuză să comnice numele producătorului.

Brânza şi caşcavalul cu probleme fuseseră obţinute din lapte care nu avea efectuate analizele privind calitatea. „A fost supusă sechestrului cantitatea de 5.000 de kilograme produs finit – brânză și cașcaval – care urmează să fie denaturată la o unitate specializată” – a declarat dr. Viorel Agud, director al DSVSA Arad.

Tag-uri:
Reprezentanții Direcției, Sanitare Veterinare, Siguranța Alimentelor, Viorel Agud, cascaval, confiscat, lapte neconform

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/embargo-total-tone-de-cascaval-calcate-cu-buldozerul-in-rusia-vamesilor-li-se-frange-inima-foto-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/embargo-total-tone-de-cascaval-calcate-cu-buldozerul-in-rusia-vamesilor-li-se-frange-inima-foto-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Georgeta Petrovici | marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii | 101 Vizualizari Cinci tone de brânză și cașcaval realizate...

Preluat de la EVZ