loading…

Premierul britanic, Theresa May, se va deplasa joi în Polonia, pentru discuții despre situația imigranților polonezi care vor fi în Marea Britanie după ieșirea țării din Uniunea Europeană, relatează site-ul cotidianuilui Le Figaro.

După decizia alegătorilor din Marea Britanie de a ieși din Uniunea Europeană, Polonia a exprimat preocupare în legătură cu situația imigranților polonezi.

Conform unui comunicat al Biroului premierului polonez Beata Szydlo, o întâlnire între cei doi premieri va avea loc joi.

Circa 790.000 de polonezi sunt în Marea Britanie, cel mai mare grup din totalul de circa trei milioane de imigranți proveniți din țări ale Uniunii Europene.

După referendumul care a decis ieșirea din UE, în Marea Britanie au avut loc numeroase incidente xenofobe, fiind vizați polonezi, dar și români.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/theresa-may-va-merge-la-varsovia-pentru-a-discuta-despre-situatia-polonezilor-din-marea-britanie-26404.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/theresa-may-va-merge-la-varsovia-pentru-a-discuta-despre-situatia-polonezilor-din-marea-britanie-26404-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv