Autor:
Otilia Matei
| marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 570 Vizualizari

Mohammad Daleel, atacatorul din orașul german Ansbach

După atacul sinucigaş din orașul german Ansbach, gruparea Stat Islamic a publicat o înregistrare video în care, bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se în aer a lansat o amenințare care îi vizează pe toți europenii.

Mohammad Daleel a avertizat că IS va declanșa haosul în Europa și nimeni nu va mai fi în siguranță. Ba mai mult, bărrbatul de origine siriană a mai adugat faptul că, peste tot pe continent vor fi plasate mașini capcană.

Mesaj pentru nemți: țara voastră vă ucide prin acțiunile desfășurate împotriva poporului meu. Nu IS a început acest război. Avioanele trimise de voi, nu țin cont că ucid bărbați, femei sau copii, citează Daily Mail.

Alături de materialul video, Daesh a publicat și o imagine cu atacatorul pe care l-au poreclit Rambo pentru a-i onora actul și memoria.

Se presupune că Mohammad Daleel a învățat să confecționeze bombe într-o fabrică de săpun din Siria, unde a lucrat cu diverse substanțe chimice, alături de tatăl său.

Sirianul, în vârstă de 27 de ani, care a detonat duminică un dispozitiv explozibil în oraşul Ansbach din Germania, a păşit pe teritoriul german în urmă cu doi ani. Potrivit unor surse din interiorul Ministerului de Interne, acestuia i s-a respins cererea de azil anul trecut şi urma să fie expulzat în Bulgaria.

Autoritățile au dezvăluit noi detalii despre Daleel din momentul în care sirianul a susținut interviurile pentru a obține azil în Germania. El le-a povestit oficialilor germani că a fugit din țara sa natală din cauza războiului. Ba mai mult, le-a spus acestora că nu dorește să îndrepte arma împotriva niciunei ființe.

Sinucigașul le-a mai declarat polițiștilor că soția și copiii săi au fost uciși în orașul lor natal, Alep, iar el a reușit să scape, fiind rănit la picioare, însă a primit ajutor medical în Turcia, reușind să se vindece.

Tag-uri:
Mohammad Daleel, atac Ansbach, atacul din Ansbach, is, stat islamic, europa in pericol, rambo, isis, daesh

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/rambo-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/rambo-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii | 570 Vizualizari Mohammad Daleel, atacatorul din orașul german Ansbach ...

Preluat de la EVZ