Autor:
Ana Petrescu
| marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 17 Vizualizari

Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Căiln Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, a declarat că ia în calcul ca din toamnă să fie readusă în discuție posibilitatea unei moțiuni de cenzură și că ALDE va merge singur la alegerile parlamentare, informează agerpres.ro.

“Da. (…) Nu putem să stăm indiferenţi la situaţia pe care o vedem şi care este o situaţie de continuă degradare a vieţii economice, sociale, a statului de drept”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferință de presă.

De asemenea, copreședintele ALDE, a specificat că partidul pe care îl conduce nu va face nicio alianță politică la alegerile parlamentare.

“Dacă situaţia politică se modifică, dacă evoluţia pe care o vedem azi se va schimba într-o manieră dramatică, putem să luăm în discuţie şi alte variante, (…) nimic nu ne obligă să rămânem închistaţi într-un anumit proiect, dar aşa cum văd evoluţia în momentul de faţă cele mai mari şanse sunt cum am făcut şi la locale de altfel, să mergem pe liste separat”, a completat Tăriceanu.

Și copreședintele ALDE, Daniel Constantin a reconfirmat spusele lui Tăriceanu, precizând că partidul nu va avea niciun fel de colaborare cu PMP.

“Sunt colaborări la nivel de Consiliu Judeţean, nu ştiu, unde s-au constituit majorităţi, dar din acest moment probabil că acolo unde vor fi proiecte în interesul cetăţenilor poate vor fi locuri în care se va vota împreună, dar nu vom avea niciun fel de colaborare politică nici în plan local, nici în plan parlamentar cu Traian Băsescu sau partidul domniei sale. Aceste colaborări pot fi punctuale, la nivel de proiecte şi nu la nivel politic, pentru administraţia publică, dar ele nu au nimic în comun cu ceea ce înseamnă politica locală sau naţională”, a declarat Constantin.Tag-uri:
Călin Popescu, Daniel Constantin, Consiliu Jude, Traian Băsescu, PMP, ALDE, alegeri parlamentare, motiune cenzura

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-tariceanu-constantin-img-3122-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-tariceanu-constantin-img-3122-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii | 17 Vizualizari Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin Căiln Popescu...

Preluat de la EVZ