loading…

Perechea formată din Simona Halep și Monica Niculescu a câștigat, azi, meciul cu dublul Gabriela Dabrowski/Alla Kudriavțeva (Canada/Rusia), scor 6-3, 6-2, în prima rundă a turneului WTA de la Montreal, Canada, disputat pe hard și dotat cu premii totale de 2,4 milioane de dolari.

Aflate la primul meci jucat împreună la dublu, Halep și Niculescu s-au impus în doar 58 de minute. În primul set, cele două jucătoare din România și-au pierdut serviciul o singură dată, însă au reușit două break-uri, suficient cât să își adjudece primul act cu 6-3. În cel de-al doilea set, Halep și Niculescu au servit excelent și au mai reușit încă două break-uri, scor 6-2.

Datorită acestui succes, dublul Halep/Niculescu și-a asigurat un cec în valoare de 9.090 de dolari și 105 puncte WTA.

În runda următoare, cea a optimilor de finală, Simona Halep și Monica Niculescu vor juca împotriva unui cuplu din Ucraina, Katerina Bondarenko/Olga Savchuk. În primul tur, viitoarele adversare ale dublului din România au trecut, scor 6-2, 6-2, de Timea Babos și Lucie Safarova (Ungaria/Cehia).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/simona-halep-si-monica-niculescu-s-au-calificat-in-optimile-probei-de-dublu-la-montreal-26383.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/simona-halep-si-monica-niculescu-s-au-calificat-in-optimile-probei-de-dublu-la-montreal-26383-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv