loading…

Polițiștii argeșeni au deschis o anchetă după ce două familii de romi din localitatea Bughea de Jos s-au încăierat din cauză că un tânăr de 21 de ani a vrut să se mute cu iubita lui minoră, iar părinții acesteia n-au fost de acord, la spital ajungând opt răniți.

Potrivit anchetatorilor, conflictul între cele două familii de romi din localitatea argeșeană Bughea de Jos a izbucnit în momentul în care un tânăr de 21 de ani a vrut să își ia iubita, care marți a împlinit 15 ani, la el acasă, iar familia minorei nu a fost de acord.

Tânărul le-a povestit polițiștilor că a fost pălmuit de părinții minorei, iar, ca să se apere, și-a chemat rudele. Conflictul a fost aplanat la sosirea forțelor de ordine.

“Pentru aplanarea conflictului au intervenit 18 polițiști (opt mascați și 10 polițiști de la Ordine Publică din Valea Mare Pravăț) și cinci jandarmi”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Argeș.

Potrivit polițiștilor, zece bărbați, cu vârste între 18 și 43 de ani, s-au lovit cu pumnii, picioarele și cu bâte din lemn, opt dintre aceștia ajungând, în noaptea de luni spre marți, la Spitalul Municipal Câmpulung, cu fracturi, iar ceilalți doi bărbați la audieri.

“Am fost solicitați în localitatea Bughea de Jos pentru a transporta la spital mai multe persoane, cu multiple traumatisme, în urma unei agresiuni”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

“În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru încăierare. Urmează să se stabilească cu exactitate cum s-a produs evenimentul și cine se face vinovat”, a mai spus Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, vinovații riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei luni și un an sau amendă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scandal-doua-familii-s-au-luat-la-bataie-opt-persoane-la-spital-26391.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/scandal-doua-familii-s-au-luat-la-bataie-opt-persoane-la-spital-26391-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv